AplikasiAplikasi

tentang Kamitentang Kami

TDS (The Drill Store) ogé dipikawanoh dina sumur bor cai rig, blasting liang bor rig, compressor hawa, parabot DTH, parabot palu luhur, parabot Rotary, parabot RC, sistem casing jeung parabot HDD, jsb Kami ngalayanan industri pangeboran. dina pertambangan, quarrying, konstruksi rékayasa jeung pangwangunan infrastruktur.Visi kami nyaéta janten pamimpin pasar dina industri anu aya hubunganana sareng inovasi sareng orientasi palanggan.

logo
3b7bce09

produk unggulanproduk unggulan

bérita paling énggalbérita paling énggal

  • news_pic
  • news_pic
  • news_pic
  • news_pic
  • news_pic
  • news_pic
  • Sumur Pangeboran Rig Pangropéa FAQ

    (1) pangropéa poean: ①Ngusap beungeut luar rig bersih, sarta nengetan kabersihan jeung lubrication alus tina surfaces tina rig base chute, aci nangtung, jsb ②Cék tha ...

  • Kumaha carana ningkatkeun debit compressor ...

    1. Kumaha carana ningkatkeun volume knalpot compressor urang?Pikeun ngaronjatkeun volume knalpot compressor urang (pangiriman gas) ogé pikeun ngaronjatkeun koefisien kaluaran, biasana ngagunakeun handap patepung ...

  • Gagalna sareng pangropéa tina palu dth

    Gagalna Palu DTH sareng Penanganan 1, Nyeri sirah sareng jangjangna rusak.2, Karek diganti sirah brazing kalayan diaméterna leuwih badag batan nu aslina.3, kapindahan tina mesin atawa deflection ...

  • Alarm gangguan kompresor hawa screw ngabalukarkeun ...

    Aya tanda gagalna compressor screw, kayaning sora abnormal, suhu luhur, leakage minyak jeung ngaronjat konsumsi minyak salila operasi.Sababaraha fénoména henteu gampang dideteksi, janten urang kedah ...

  • Kumaha carana ningkatkeun efisiensi pangeboran ...

    Mesin pangeboran tiasa dianggo dumasar kana kaayaan anu béda sareng ningkatkeun efisiensi proyék, nyanghareupan géologi anu béda, lingkungan sareng kaayaan anu béda, rig pangeboran adaptasi ...

  • Status ayeuna téknologi compressor hawa ...

    Nu disebut komprési multi-tahap, nyaeta, nurutkeun tekanan diperlukeun, silinder compressor kana sababaraha tahapan, step by step pikeun ngaronjatkeun tekanan.Sareng saatos unggal sta...